Tensionues hidraulikë dhe blloqe lidhëse 7.5 KN

QYPOWERLINE dërgoi 2 copë Tensionues hidraulikë 7.5 KN dhe 100 copë Blloqet e vargjeve për klientët tanë në maj 2021.

terheqese hidraulike 30 ton
terheqese hidraulike 10 ton
tensionues i përcjellësit
tensionues tentec
blloqe vargjesh
rrota sringing