Cina Anjog Transmission Line Stringing Equipment Produsén

Urang nyadiakeun kualitas premium anti pulas kawat tali, winches Powered, konduktor mesin crimping hidrolik, stringing pulleys, jeung saterusna.

Ngeunaan QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co. Ltd diadegkeun dina 2017 (urut Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd., anu diadegkeun dina 2008), sareng ayana di kota Yangzhou, propinsi Jiangsu. Qianyuan ogé ngagaduhan pabrik cabang di kota Bazhou, propinsi Hebei. Pausahaan ieu husus dina manufaktur sarta desain Parabot Stringing Jalur Transmisi. Produk utama urang nyaéta Anti twisting Steel Kawat Tali, Stringing Pulley, Hidrolik Crimping Pakakas, Winches Powered, Kawat Pakem, Kutub Gin, Hidrolik Reel Nangtung, Cable Tarik Pakem, Conveyor Cable Crawler, Lever Chain Hoists, jeung saterusna, nu utamana disadiakeun pikeun pausahaan kakuatan, karéta pausahaan, jeung widang industri lianna. Kami gaduh sistem kadali kualitas anu ketat pisan, sareng produk kami parantos diuji ku China Wuhan High Voltage Research Institute, sareng seueur dianggo ku sakumna nagara. Maca deui ………….

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Produk Artikel

anti twist wire rope

Tali Kawat Anti Pulas


Tali Kawat Anti Pulas khusus seueur dianggo dina operasi senar garis listrik, pikeun narik konduktor, kabel OPGW, ADSS, tali traction 500kv, jsb.

Powered Winches

Gancang Speed ​​Powered Winches


Winches Powered utamana dilarapkeun pikeun ngadegkeun munara baja atawa kutub beton ku cara narik jeung ngangkat operasi gandeng ku Gin Kutub dina proyék transmisi garis kakuatan listrik.

Konduktor Hydraulic Crimping Mesin

Unit kakuatan hidrolik Gas Powered dipaké pikeun crimp lugs kabel pikeun masihan sambungan kabel toughest mungkin, wildely dipaké dina konstruksi transmisi garis kakuatan.

MC Nilon Stringing Blok


Badag diaméterna nilon Stringing blok dipaké pikeun ngaleupaskeun kawat dina jalur transmisi overhead. Ieu bisa dipaké pikeun konduktor tunggal, kawat pamisah ganda, opat kawat pamisah, genep pamisah, jeung saterusna.

capstan winch

YAMAHA 5T Capstan Winch


5T Gas Powered Portabel Winch (Honda atanapi YAMAHA Bensin) dipaké pikeun narik jeung ngangkat karya dina cacakan munara, setting kutub, sarta stringing kawat dina konstruksi garis kakuatan listrik.

IZUMI 100T Hidrolik Crimping Kepala

100T hidrolik Crimping Kepala kudu gandeng gawé bareng jeung manual, listrik, atawa gas unit kakuatan hidrolik pencét pikeun nyambungkeun tube nyambungkeun dina tungtung konduktor tambaga atawa aluminium atawa kabel listrik.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!