Cina Anjog Transmission Line Stringing Equipment Produsén

Urang nyadiakeun kualitas premium anti pulas kawat tali, winches Powered, konduktor mesin crimping hidrolik, stringing pulleys, jeung saterusna.

Ngeunaan QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co Ltd diadegkeun dina 2008 (urut Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd.) sareng ayana di kota Yangzhou, propinsi Jiangsu. Qianyuan ogé nyetél pabrik cabang di kota Bazhou, propinsi Hebei. Pausahaan ieu husus dina manufaktur sarta desain Jalur Transmisi Stringing pakakas jeung alat tarik kabel bawah tanah. Produk utama urang nyaéta Anti twisting Steel Kawat Tali, Stringing Pulley, Hidrolik Crimping Pakakas, Winches Powered, Kawat Pakem, Kutub Gin, Hidrolik Reel Nangtung, Cable Tarik Pakem, Conveyor Cable Crawler, Lever Chain Hoists, jeung saterusna, nu utamana disadiakeun pikeun pausahaan kakuatan, karéta pausahaan, jeung widang industri lianna. Kami gaduh sistem kadali kualitas anu ketat pisan, sareng produk kami parantos diuji ku China Wuhan High Voltage Research Institute, sareng seueur dianggo ku sakumna nagara. Maca deui ………….

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Produk Artikel

anti twist wire rope

Tali Kawat Anti Pulas


Tali Kawat Anti Pulas khusus seueur dianggo dina operasi senar garis listrik, pikeun narik konduktor, kabel OPGW, ADSS, tali traction 500kv, jsb.

Powered Winches

Gancang Speed ​​Powered Winches


Winches Powered utamana dilarapkeun pikeun ngadegkeun munara baja atawa kutub beton ku cara narik jeung ngangkat operasi gandeng ku Gin Kutub dina proyék transmisi garis kakuatan listrik.

Konduktor Hydraulic Crimping Mesin

Unit kakuatan hidrolik Gas Powered dipaké pikeun crimp lugs kabel pikeun masihan sambungan kabel toughest mungkin, wildely dipaké dina konstruksi transmisi garis kakuatan.

MC Nilon Stringing Blok


Badag diaméterna nilon Stringing blok dipaké pikeun ngaleupaskeun kawat dina jalur transmisi overhead. Ieu bisa dipaké pikeun konduktor tunggal, kawat pamisah ganda, opat kawat pamisah, genep pamisah, jeung saterusna.

capstan winch

YAMAHA 5T Capstan Winch


5T Gas Powered Portabel Winch (Honda atanapi YAMAHA Bensin) dipaké pikeun narik jeung ngangkat karya dina cacakan munara, setting kutub, sarta stringing kawat dina konstruksi garis kakuatan listrik.

IZUMI 100T Hidrolik Crimping Kepala

100T hidrolik Crimping Kepala kudu gandeng gawé bareng jeung manual, listrik, atawa gas unit kakuatan hidrolik pencét pikeun nyambungkeun tube nyambungkeun dina tungtung konduktor tambaga atawa aluminium atawa kabel listrik.

FAQ - QYPOWERLINE

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
A: Kami mangrupikeun pabrik alat senar jalur transmisi sareng produsén. produk utama urang téh tali kawat anti pulas, winches kakuatan, stringing block / katrol, parabot crimping hidrolik, kabel reel nangtung, jsb Kami lokasina di Yangzhou, Jiangsu, Cina, cabang di Bazhou, Hebei. Kami mimiti ngahasilkeun sareng ngékspor alat senar di 2008.

Q: Kumaha carana nempatkeun pesenan pikeun alat stringing?
A: Urang ngahasilkeun parabot stringing nurutkeun standar internasional, tapi Lamun nasabah boga syarat husus, aranjeunna bisa kénéh sadia, Dina panempoan ieu, anjeun kukituna hadé masihan kami informasi lengkep nu diperlukeun saperti kieu: Bahan, diaméterna. , Konstruksi, Palapis, Panjang, Kuantitas, Katerangan, Paket, Istilah pamayaran, jsb.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Kami pabrik, jadi lolobana barang didaptarkeun aya di stock. Contona, upami urutan 10-15 reels tina tali kawat anti pulas. bakal butuh 3-5 poé pikeun pangiriman pabrik, sarta lamun leuwih, éta bakal butuh 7-30 poé, ngan gumantung kana kuantitas urutan.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Éta gratis atanapi ditagihkeun?
A: Enya. Urang bisa nawiskeun sampel haratis tapi teu mayar ongkos angkutan barang. Tapi kami bakal ngabalikeun muatan angkutan barang nalika kuantitas pesenan anjeun dugi ka MOQ kami waktos salajengna.

Q: Dupi produk anjeun kualitas alus? Kumaha carana abdi tiasa percanten ka anjeun?
A: Enya. Kami produsén profésional alat stringing kalawan leuwih ti 20 taun pangalaman di Cina. Kami geus salawasna geus cooperating kalawan konsumén domestik jeung luar negeri sarta mitra kalayan kualitas-kelas munggaran tur layanan hiji-eureun pikeun nyieun prestasi hébat. Kami moal ngantep anjeun turun upami anjeun milarian alat ieu.

Q: Naon kawijakan jaminan anjeun?
A: QYPOWERLINE nyadiakeun jaminan sataun pikeun sakabéh produk urang dina pamakéan ditangtoskeun sacara standar. Upami aya kagagalan produk, mangga ngahubungi kami, sareng kami bakal ngirimkeun suku cadang anu cocog ku kurir gratis.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
Jumlah mayar leuwih handap 5000USD, 100% T / T sateuacanna.
Jumlah pamayaran nepi ka 5000USD, 50% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman pabrik.
Kami ogé nampi L / C. Éta gumantung kana kuantitas pesenan anjeun, waktos pangiriman, jsb.