litar kundër përdredhjes

Pjesë e produkteve të QYPOWERLINE Video

QYPOWERLINE është një prodhues lider i pajisjeve të telit për përcjellës që është i specializuar në projektimin dhe prodhimin e veglave të telit të përçuesve, të tilla si litari me tela kundër përdredhjes, blloqe me tela, mjete shtrënguese hidraulike kabllore, çikrikë me energji, etj. QYPOWERLINE është gjithmonë e fokusuar në thellësinë e klientëve kërkon dhe ju ofron jo vetëm një zgjidhje premium të pajisje lidhëse për çdo projekt tuajin; por edhe me shpërndarjen e shpejtë dhe shërbimin pas shitjes, ne jemi furnizuesi serioz tek i cili mund të mbështeteni.