Produktet QYPOWERLINE Varg

QPOWERLINE është një prodhues lider i pajisjeve të linjave të transmetimit që është i specializuar në projektimin dhe prodhimin e litarit me tela kundër rrotullimit, rrotullës me tela, veglave shtrënguese hidraulike, çikrikëve me energji, kapjes me tela, shtyllës xhinse, mbështjelljes hidraulike, çorapeve për tërheqjen e kabllove, transportuesit kabllor, Ngritësit e zinxhirit të levave, etj. QYPOWERLINE u përqendrua në prodhimin e pajisjeve të cilësisë më të lartë që përputhen me standardet ISO2001:9008, për t'i ofruar përdoruesit e tij një përvojë pune të sigurt në një dizajn industrial përfundimtar. Mjetet tona lidhëse përdoren gjerësisht në projekte të ndryshme të linjave të energjisë ajrore dhe nëntokësore, të cilat kryesisht furnizohen për kompanitë e energjisë elektrike, kompanitë hekurudhore dhe fusha të tjera të industrisë.