Tërheqja e litarit me kabllo për pilot

Fushëveprimi i aplikimit: Ky Litar Teli Pilot është i gërshetuar posaçërisht nga teli i galvanizuar dhe përdoret në operacionet e lidhjes së linjave të transmetimit të energjisë elektrike.
Markë: QIAN JUAN
Lloji i pagesës: T/T, L/C
Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
Moq: 1 km
Prodhimtari: 50 km në muaj
transport: Oqeani, Toka, Ajri
Ambalazh: Bobina standarde prej çeliku
Vendi i origjinës: KINË
Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
Statusi i produktit:
Në magazinë për 20 KM secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për më shumë prodhim masiv.

Shiko me shume Litar kundër dredhave Nga QYPOWERLINE


Tërheqja e litarit me kabllo për pilot

Galelik i galvanizuar Litar me tela pilot, njihet edhe si gërsheta litar teli kundër përdredhjes, i njohur gjithashtu si litar teli rezistent ndaj rrotullimit. Parimi i tij i prodhimit është i thurur rregullisht me një grup të përdredhjes majtas dhe një grup litari prej çeliku rrethor me një fije rrotullimi djathtas (rrugë spirale e kryqëzuar). Midis tyre, numri i fijeve të kthesës së majtë dhe të fijeve të kthesës djathtas është i barabartë dhe i gërshetuar në mënyrë simetrike. Të dy grupet e momenteve spirale janë të balancuara për shkak të drejtimit të kundërt, në mënyrë që litari i telit kundër rrotullimit të mos ketë karakteristika rrotullimi kur stresohet.

Kapërcen plotësisht karakteristikat e rrotullimit, nuk arrin asnjë rrotullim, nuk lidh litarë në përdorim, ka fleksibilitet të mirë dhe forcë të madhe tensioni dhe përdoret gjerësisht si litarë tërheqës në projektet e linjave të transmetimit të energjisë elektrike. ose përdoret gjerësisht në ngritjen, transportin, manipulimin, tërheqjen horizontale dhe operacione të tjera, dhe tregu është shumë i gjerë për aplikimin e tij të gjerë.

Sipas prerjes tërthore mund të ndahet në katrorë dhe gjashtëkëndësh dhe sipas numrit të fijeve ndahet në tetë fije, dymbëdhjetë fije dhe tetëmbëdhjetë fije.

Vërejtje: Të gjitha llojet e Litar teli pa rrotullim mund të bëhet sipas kërkesave të klientëve.

Produkti Nr Model Struktura e fillesë Formal

Dia. (mm)

Strand Dia. (mm) Rezistenca nominale në tërheqje (Mpa) Forca e thyerjes së fillesës (KN) Pesha e referuar e litarit të çelikut

(kg/km)

1001 GS9-12*19W  

 

 

 

 

Dymbëdhjetë Fije me gjashtë anë

9 2.0 1960 67 299
1002 GS11-12*19W 11 2.5 1960 87 434
1003 GS13-12*19W 13 3.0 1960 125 632
1004 GS16-12*19W 15 3.5 2000 168 862
1005 GS18-12*19W 18 4.0 1960 205 1098
1006 GS20-12*25Fi 20 4.2-4.5 1960 255 1292
1007 GS20-12*29Fi 20 4.2-4.5 1960 262 1302
1008 GS22-12*25Fi 22 4.8 1960 309 1558
1009 GS22-12*29Fi 22 4.8 1960 345 1784
10010 GS24-12*25Fi 24 5.0-5.2 1960 355 1820
10011 GS24-12*29Fi 24 5.0-5.2 1960 370 1995
10012 GS25-12*25Fi 25 5.2-5.5 1960 389 2158
10013 GS25-12*29Fi 25 5.2-5.5 2160 425 2247
10014 GS26-12*25Fi 26 5.5-5.6 1960 420 2278
10015 GS26-12*29Fi 26 5.5-5.6 2160 430 2298
10016 GS28-12*25Fi 28 6.0 1960 440 2308
10017 GS28-12*29Fi 28 6.0 2160 490 2568
10018 GS30-12*25Fi 30 6.5 1960 485 2718
10019 GS30-12*29Fi 30 6.5 2160 550 3098
10020 GS7-8*19W Tetë fillesa me katër anë 7 2.0 1960 42 193
10021 GS9-8*19W 9 2.5 1960 57 289
10022 GS11-8*19W 11 3.0 1960 78 398
10023 GS13-8*19W 13 3.5 1960 110 580
10024 GS15-8*19W 15 4.0 1960 125 690
10025 GS18-8*25Fi 18 4.8-5.0 1960 206 1035
10026 GS18-8*29Fi 18 4.8-5.0 2060 220 1078
10027 GS20-8*25Fi 20 5.2-5.5 2060 245 1200
10028 GS22-8*25Fi 22 6.0 1960 304 1535
10029 GS9-12*19W Dymbëdhjetë fillesa me katër anë 9 2.0 1960 67 295
10030 GS11-12*19W 11 2.5 1960 83 430
10031 GS13-12*19W 13 3.0 1960 125 630
10032 GS15-12*19W 15 3.5 1960 170 865
10033 GS18-12*19W 18 4.0 1960 198 1098
10034 GS20-12*25Fi 20 4.2-4.5 1960 253 1285
10035 GS20-12*29Fi 20 4.2-4.5 1960 262 1302
10036 GS22-12*25Fi 22 4.8 1960 310 1555
10037 GS22-12*29Fi 22 4.8-5.2 1960 318 1785
10038 GS24-12*25Fi 24 5.0-5.2 1960 370 1850
10039 GS24-12*29Fi 24 5.0-5.2 1960 370 2002
10040 GS25-12*25Fi 25 5.2-5.5 2160 425 2161
10041 GS25-12*29Fi 25 5.2-5.5 2160 430 2252
10042 GS26-12*25Fi 26 5.5-5.6 1960 398 2298
10043 GS26-12*29Fi 26 5.5-5.6 2160 420 2303
10044 GS28-12*25Fi 28 6.0 1960 458 2312
10045 GS28-12*29Fi 28 6.0 2160 486 2571
10046 GS30-12*25Fi 30 6.5 1960 525 2722
10047 GS30-12*29Fi 30 6.5 2160 535 3102