Litar me tela çeliku kundër gjarpërimit

Fusha e aplikimit: Litari me tela çeliku i galvanizuar kundër gjarpërimit përdoret posaçërisht për tërheqjen e përcjellësve në projektin e transmetimit të linjës elektrike.
Marka: QIANYUAN
Lloji i pagesës: T/T, L/C
Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
MOQ: 1 km
Produktiviteti: 50 km në muaj
Transporti: Oqean, Tokë, Ajr
Paketimi: Rrotull standard çeliku
Vendi i origjinës: KINË
Certifikata: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
Statusi i produktit:
Në magazinë për 20 KM secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për më shumë prodhim masiv.
Shiko me shume Litar kundër dredhave Nga QYPOWERLINE


Litar me tela çeliku kundër gjarpërimit

E veçanta Litar me tela çeliku kundër përdredhjes Përdoret gjerësisht në operacionet e lidhjes së linjave të energjisë elektrike, për tërheqjen e përçuesve, kabllot OPGW, ADSS, litarin tërheqës 500kv, etj. Është gërshetuar posaçërisht nga tela çeliku e galvanizuar dhe përdoret gjerësisht si litar pilot në operacionet e lidhjes së linjave ajrore të transmetimit të energjisë.
1. Këndi i rrotullimit është zero, dhe çift rrotullimi i kombinuar i rrotullimit është gjithashtu zero ndërsa mban tension në gjendje të lirë. Është i përshtatshëm për t'u përdorur në fusha të ndryshme që kërkojnë litar teli pa rrotullim.
2. Litari i telit ka fleksibilitet të mirë me një jetë të gjatë përdorimi. Nuk ka asnjë kthesë dhe asnjë ngatërrim kur tensioni lirohet. Mund të ndryshoni gjatësinë dhe të riparoni dëmtimet lokale me shartim, gjë që nuk do të zvogëlojë fleksibilitetin.
3. Litari kundër rrotullimit gjashtëkëndor është më i përshtatshëm për tërheqësin hidraulik, tensionuesin, çikrik me motor, ngritja etj.
Karakteristika: Sheshi ose gjashtëkëndëshi gërshetohet me katër fije, gjashtë fije ose nëntë fije, duke u përdredhur me njëri-tjetrin majtas ose djathtas. Është në lidhje me seksionin. Forca përdredhëse në seksion mund të çlirohet nga njëra-tjetra pavarësisht nëse merr një forcë apo jo. Momenti i përdredhjes nuk është asgjë për litarin. Teli i posaçëm pilot përdoret gjerësisht në operacionet e lidhjes së linjave të energjisë elektrike, për tërheqjen e përcjellësve, kabllon OPGW, ADSS, litarin tërheqës 500kv, etj.
Vërejtje: Të gjitha llojet e litarit me tela çeliku kundër gjarpërimit mund të bëhen sipas kërkesave të klientëve.

Produkti Nr Model Struktura e fillesë Formal

Dia. (Mm)

Diametri i fillesës.(mm) Rezistenca nominale në tërheqje (Mpa) Forca e thyerjes së fillesës (KN) Pesha e referuar e litarit të çelikut

(kg/km)

1001 GS9-12*19W  

 

 

 

 

Dymbëdhjetë Fije me gjashtë anë

9 2.0 1960 67 299
1002 GS11-12*19W 11 2.5 1960 87 434
1003 GS13-12*19W 13 3.0 1960 125 632
1004 GS16-12*19W 15 3.5 2000 168 862
1005 GS18-12*19W 18 4.0 1960 205 1098
1006 GS20-12*25Fi 20 4.2-4.5 1960 255 1292
1007 GS20-12*29Fi 20 4.2-4.5 1960 262 1302
1008 GS22-12*25Fi 22 4.8 1960 309 1558
1009 GS22-12*29Fi 22 4.8 1960 345 1784
10010 GS24-12*25Fi 24 5.0-5.2 1960 355 1820
10011 GS24-12*29Fi 24 5.0-5.2 1960 370 1995
10012 GS25-12*25Fi 25 5.2-5.5 1960 389 2158
10013 GS25-12*29Fi 25 5.2-5.5 2160 425 2247
10014 GS26-12*25Fi 26 5.5-5.6 1960 420 2278
10015 GS26-12*29Fi 26 5.5-5.6 2160 430 2298
10016 GS28-12*25Fi 28 6.0 1960 440 2308
10017 GS28-12*29Fi 28 6.0 2160 490 2568
10018 GS30-12*25Fi 30 6.5 1960 485 2718
10019 GS30-12*29Fi 30 6.5 2160 550 3098
10020 GS7-8*19W Tetë fillesa me katër anë 7 2.0 1960 42 193
10021 GS9-8*19W 9 2.5 1960 57 289
10022 GS11-8*19W 11 3.0 1960 78 398
10023 GS13-8*19W 13 3.5 1960 110 580
10024 GS15-8*19W 15 4.0 1960 125 690
10025 GS18-8*25Fi 18 4.8-5.0 1960 206 1035
10026 GS18-8*29Fi 18 4.8-5.0 2060 220 1078
10027 GS20-8*25Fi 20 5.2-5.5 2060 245 1200
10028 GS22-8*25Fi 22 6.0 1960 304 1535
10029 GS9-12*19W Dymbëdhjetë fillesa me katër anë 9 2.0 1960 67 295
10030 GS11-12*19W 11 2.5 1960 83 430
10031 GS13-12*19W 13 3.0 1960 125 630
10032 GS15-12*19W 15 3.5 1960 170 865
10033 GS18-12*19W 18 4.0 1960 198 1098
10034 GS20-12*25Fi 20 4.2-4.5 1960 253 1285
10035 GS20-12*29Fi 20 4.2-4.5 1960 262 1302
10036 GS22-12*25Fi 22 4.8 1960 310 1555
10037 GS22-12*29Fi 22 4.8-5.2 1960 318 1785
10038 GS24-12*25Fi 24 5.0-5.2 1960 370 1850
10039 GS24-12*29Fi 24 5.0-5.2 1960 370 2002
10040 GS25-12*25Fi 25 5.2-5.5 2160 425 2161
10041 GS25-12*29Fi 25 5.2-5.5 2160 430 2252
10042 GS26-12*25Fi 26 5.5-5.6 1960 398 2298
10043 GS26-12*29Fi 26 5.5-5.6 2160 420 2303
10044 GS28-12*25Fi 28 6.0 1960 458 2312
10045 GS28-12*29Fi 28 6.0 2160 486 2571
10046 GS30-12*25Fi 30 6.5 1960 525 2722
10047 GS30-12*29Fi 30 6.5 2160 535 3102