Duke treguar të gjitha rezultatet 11

 • çikrik me kapan të dyfishtë

  Çikrik me dy kapakë me transmision të drejtpërdrejtë 5T (benzinë ​​ose naftë)

  Fushëveprimi i aplikimit: Çikrikët 5T me kaptan të dyfishtë përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë.
  Markë: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.

  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • Çikrik portativ me energji gazi

  Çikrik portativ PCW3000 me gaz 1-2T

  Fushëveprimi i aplikimit: Çikriku PCW3000 Gas capstan nuk është gjë tjetër veçse jep një fuqi tërheqëse të jashtëzakonshme, në çikrikën më të vogël të projektuar nga QYPOWERLINE së bashku me motorin GX360 Thailand Honda me prirje 50°, ai do të jetë shoqëruesi juaj më i mirë pavarësisht se ku është misioni juaj i ardhshëm.
  Markë: QIAN JUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 200 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data e B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 20 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • çikrik manual

  Çikrik manual

  Fushëveprimi i aplikimit: këto çikrikë të vogla manuale përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Markë: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • çikrik honda capstan

  Çikrik 5T Honda me benzinë ​​(benzinë)

  Fushëveprimi i aplikimit: këto çikrik 5T me benzinë ​​përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Markë: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • çikrik portativ me gaz

  Çikriku i fuqisë së motorit me bateri të dyfishtë 5T (benzinë/naftë)

  Fushëveprimi i aplikimit: Çikriku i motorit me tambur të dyfishtë 5T përdoret si vegla ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë.
  Markë: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.

  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • Çikriku i motorit me naftë

  Çikriku 5T i motorit me naftë (naftë)

  Fushëveprimi i aplikimit: Çikriku 5T i motorit me naftë përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë.
  Markë: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 pc
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data e B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.

  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE

 • Çikrik me motor

  Çikrik 5T YAMAHA me motor me gaz (benzinë)

  Fushëveprimi i aplikimit: Çikriku me motor 5T me energji me gaz përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike HV në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Markë: QIAN JUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  Moq: 1 kompjuter
  Prodhimtari: 100 copë në muaj
  transport: Oqeani, Toka, Ajri
  Ambalazh: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikatë: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  garanci: 1 vit nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Çikrikë me energji me gaz Nga QYPOWERLINE

 • Çikrik me naftë

  Çikrik 3T me naftë (naftë)

  Fusha e aplikimit: Çikriku 3T me naftë përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Marka: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  MOQ: 1 PC
  Produktiviteti: 100 copë në muaj
  Transporti: Oqean, Tokë, Ajr
  Paketimi: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikata: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  Garancia: 1 vit që nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Çikrik me naftë Nga QYPOWERLINE

 • çikrik kapstan

  Çikrik tërheqës me kabllo 3T me gaz (benzinë)

  Fusha e aplikimit: Çikriku tërheqës i kabllove me benzinë ​​3T përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Marka: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  MOQ: 1 PC
  Produktiviteti: 100 copë në muaj
  Transporti: Oqean, Tokë, Ajr
  Paketimi: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikata: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  Garancia: 1 vit që nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Çikrikë me energji me gaz Nga QYPOWERLINE

 • çikrik me motor

  Çikrik me motor 5T të shpejtë me naftë (naftë)

  Fusha e aplikimit: këto çikrik me motor nafte përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Marka: QIANYUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  MOQ: 1 PC
  Produktiviteti: 100 copë në muaj
  Transporti: Oqean, Tokë, Ajr
  Paketimi: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikata: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  Garancia: 1 vit që nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Çikrikë me motor Nga QYPOWERLINE.

 • çikrikët me fuqi

  Çikrik 5T Speedy me motor benzine (benzinë)

  Fusha e aplikimit: Këto çikrikë me motor benzine përdoren si mjete ndërtimi për ngritjen e qarqeve elektrike të transmetimit elektrik me presion të lartë në qiell dhe vendosjen e kabllove elektrike nën tokë. Ata mund të kryejnë detyrat e ngritjes së rëndë dhe zvarritjes, siç është ngritja e telit.
  Marka: QIAN YUAN
  Lloji i pagesës: T/T, L/C
  Incoterm: FCA, FOB, CFR, CIF
  MOQ: 1 PC
  Produktiviteti: 100 copë në muaj
  Transporti: Oqean, Tokë, Ajr
  Paketimi: Kuti druri
  Vendi i origjinës: KINË
  Certifikata: Nga Instituti i Tensionit të Lartë të Kinës.
  Koha e dorëzimit: 5-10 ditë
  Garancia: 1 vit që nga data B/L
  Statusi i produktit: Në magazinë për 10 copë secili lloj, kërkohen maksimumi 3-4 javë nëse për prodhim më masiv.
  Shiko me shume Winches Powered Nga QYPOWERLINE