litar teli kundër përdredhjes

Mbështetje kundër litarit të telit dhe mbështjelljes së kabllove

 
QYPOWERLINE kishte dorëzuar një grup të Litar teli kundër përdredhjes mbështjellës kabllor për klientët tanë në fillim të shkurtit 2021.