RRETH QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co. Ltd. u themelua në vitin 2008 (ish Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd.) dhe ndodhet në qytetin Yangzhou, provincën Jiangsu. Qianyuan ngriti gjithashtu një fabrikë degë në qytetin Bazhou, provincën Hebei. Kompania është e specializuar në prodhimin dhe projektimin e Stringing i Linjës së Transmetimit Tools mjete nëntokësore për tërheqjen e kabllove. Produktet tona kryesore janë Litar me tela çeliku kundër gjarpërimit, Makinë me tela, Mjete shtrënguese hidraulike, Winches Powered, Mbërthimi me tela, Gin Pol, Qëndrim me bobina hidraulike, Kapa të tërheqjes së kabllove, Transportues kabllor zvarritës, Ngritësit e zinxhirit të levave, e kështu me radhë, të cilat kryesisht furnizohen me kompanitë energjetike, hekurudhat kompanitë dhe fusha të tjera të industrisë. 

QIAN YUAN gjithmonë merr parasysh pikëpamjet dhe kërkesat e klientëve ndërsa ne jemi duke zhvilluar produkte të reja. Ne kemi një sistem shumë të rreptë të kontrollit të cilësisë dhe produktet tona tashmë janë testuar nga Instituti Kërkimor i Tensionit të Lartë të Kinës Wuhan dhe përdoren gjerësisht nga i gjithë vendi. Sipas aplikimit aktual nga sistemi lokal i energjisë elektrike për disa vite, pajisjet e linjave të transmetimit nga Qianyuan janë konfirmuar nga efikasiteti i lartë, mirëmbajtja e përshtatshme dhe shërbimi i mirë pas shitjes.

Shpresojmë të zhvillojmë miqësi dhe të bëjmë biznes me të gjithë miqtë tanë për përfitim reciprok nga e gjithë bota për të bërë përpjekje që të dy të përparojnë në botën e ashpër konkurruese.

litar teli kundër përdredhjes
pajisje për tela