Ne do t'ju ofrojmë Zgjidhjen Premium të Pajisjeve të Linjës së Transmetimit për Projektin tuaj.

Prodhues i besueshëm në Kinë i litarit teli kundër përdredhjes, çikrikëve me energji, makinerive shtrënguese hidraulike të përcjellësit, rrotullës së telit, e kështu me radhë.

RRETH QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co. Ltd u themelua në vitin 2017 (ish Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd., e themeluar në vitin 2008), dhe ndodhet në qytetin Yangzhou, provincën Jiangsu. Qianyuan gjithashtu ka një fabrikë degë në qytetin Bazhou, provincën Hebei. Kompania është e specializuar në prodhimin dhe projektimin e Pajisjet e linjave të transmetimit. Produktet tona kryesore janë Litar me tela çeliku kundër gjarpërimit, Makinë me tela, Mjete shtrënguese hidraulike, Winches Powered, Mbërthimi me tela, Gin Pol, Qëndrim me bobina hidraulike, Kapa të tërheqjes së kabllove, Transportues kabllor zvarritës, Ngritësit e zinxhirit të levave, e kështu me radhë, të cilat kryesisht furnizohen me kompanitë energjetike, hekurudhat kompanitë dhe fusha të tjera të industrisë. Ne kemi një sistem shumë të rreptë të kontrollit të cilësisë dhe produktet tona tashmë janë testuar nga Instituti Kërkimor i Tensionit të Lartë të Kinës Wuhan dhe përdoren gjerësisht nga i gjithë vendi. Lexo më shumë .............

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Produkte Featured

anti twist wire rope

Litar kundër dredhave


Litari special Anti Twist Wire Rope përdoret gjerësisht në operacionet e lidhjes së linjave të energjisë, për tërheqjen e përçuesve, kabllon OPGW, ADSS, litarin tërheqës 500kv, etj.

Powered Winches

Çikrikë me shpejtësi të shpejtë


Çikrikët me fuqi aplikohen kryesisht për të ngritur kulla çeliku ose shtylla betoni duke tërhequr dhe ngritur së bashku me Gin Pole në projektin e transmetimit të linjës elektrike.

Makinë shtrënguese hidraulike përçuese

Njësia e energjisë hidraulike me energji gazi përdoret për të shtrënguar prizat e kabllove për të dhënë lidhjen më të fortë të kabllove të mundshme, e përdorur gjerësisht në ndërtimin e transmetimit të linjave të energjisë.

Blloqe me tela najloni MC


Blloqet e fijeve të najlonit me diametër të madh përdoren për të lëshuar telin në linjën ajrore të transmetimit. Mund të përdoret për përçues të vetëm, tela të dyfishtë të ndarë, katër tela të ndarë, gjashtë të ndarë, e kështu me radhë.

capstan winch

Çikrik YAMAHA 5T Capstan


Çikriku portativ 5T me gaz (Honda ose YAMAHA Petrol) përdoret për tërheqjen dhe ngritjen e punimeve në ngritjen e kullës, vendosjen e shtyllave dhe lidhjen e telit në ndërtimin e linjave elektrike.

Kokë shtrënguese hidraulike IZUMI 100T

Koka shtrënguese hidraulike 100T duhet të shoqërohet duke punuar me një njësi energjie hidraulike manuale, elektrike ose gazi për të shtypur për të lidhur tubin lidhës në fund të një përcjellësi bakri ose alumini ose kabllo elektrike.

error: Përmbajtja është e mbrojtur !!