Кинески водечки производител на опрема за жици за далновод

Обезбедуваме врвно квалитетно против-виткување жичено јаже, макари со напојување, хидраулични машини за стегање на спроводници, макари за жици и така натаму.

ЗА QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co. Ltd е основана во 2017 година (поранешна Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd., која е основана во 2008 година), и се наоѓа во градот Јангжу, провинцијата Џиангсу. Qianyuan има и фабрика за филијали во градот Бажоу, провинцијата Хебеј. Компанијата е специјализирана за производство и дизајн на Опрема за жици за далновод. Нашите главни производи се Анти-извртување челично жица јаже, Макара за жици, Хидраулични алатки за стегање, Напојувани макари, Зафат со жица, Џин Пол, Стенд за хидраулична макара, Рачки за влечење кабли, Кабел транспортер со гасеници, Дигалки за синџири со лост, и така натаму, кои главно се снабдуваат со електроенергетските компании, железницата компании и други индустриски области. Имаме многу строг систем за контрола на квалитетот, а нашите производи веќе се тестирани од кинескиот Институт за истражување на висок напон Вухан и се широко користени од целата земја. Прочитај повеќе .............

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Избрана Производи

anti twist wire rope

Анти-вист жичено јаже


Специјалниот Anti Twist Wire Rope е широко користен во операциите за жици на далноводи, за влечење проводници, OPGW кабел, ADSS, влечно јаже од 500 kv итн.

Powered Winches

Винчи напојувани со брза брзина


Напојувачките макари главно се применуваат за подигнување на челични кули или бетонски столбови со операција на влечење и подигнување заедно со Gin Pole во проектот за пренос на електрична енергија.

Хидраулична машина за стегање на проводници

Хидрауличната единица за напојување на гас се користи за стегање на навртките на кабелот за да се обезбеди најтешката можна врска со кабелот, што многу се користи во конструкцијата за пренос на далноводи.

MC најлон жици блокови


Најлонските жици со голем дијаметар се користат за ослободување на жицата во надземниот далновод. Може да се користи за единечен проводник, двојна поделена жица, четири поделена жица, шест сплит и така натаму.

capstan winch

Винч YAMAHA 5T Capstan


Пренослив винч 5T на гас (Honda или YAMAHA Petrol) се користи за влечење и подигнување при подигнување на кула, поставување на столбови и жици за жици во изградбата на електрични водови.

Хидраулична глава за стегање IZUMI 100T

100T хидраулична глава за стегање мора да биде поврзана со рачна, електрична или гасна хидраулична единица за напојување за да се притисне за поврзување на цевката за поврзување на крајот од бакарен или алуминиумски проводник или електричен кабел.

грешка: Содржина е заштитена !!