Produsen Peralatan Stringing Jalur Transmisi Utama China

Kita nyedhiyakake tali kawat anti-twist kualitas premium, winch bertenaga, mesin crimping hidrolik konduktor, katrol stringing, lan liya-liyane.

ABOUT QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co Ltd didegaké ing 2008 (mantan Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd.) lan dumunung ing kutha Yangzhou, provinsi Jiangsu. Qianyuan uga ngedegake pabrik cabang ing kutha Bazhou, provinsi Hebei. Perusahaan iki khusus ing manufaktur lan desain Stringing Line Transmisi Tools lan piranti narik kabel ing lemah. Produk utama kita yaiku Tali Kawat Baja Anti Twisting, Stringing Pulley, Alat Crimping Hidrolik, Winches Powered, Grip Kawat, Kutub Gin, Stand Reel Hidrolik, Grips Tarik Kabel, Konveyor Kabel Crawler, Lever Chain Hoists, lan liya-liyane, sing utamané disedhiyakake kanggo perusahaan listrik, ril sepur perusahaan, lan lapangan industri liyane. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat banget, lan produk kita wis diuji dening China Wuhan High Voltage Research Institute, lan digunakake digunakake dening kabeh negara. Read More …………….

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Products Featured

anti twist wire rope

Tali Kawat Anti Twist


Tali Kawat Anti Twist khusus digunakake ing operasi stringing saluran listrik, kanggo narik konduktor, kabel OPGW, ADSS, tali traksi 500kv, lsp.

Powered Winches

Cepet Speed ​​Powered Winches


Winches Powered utamané Applied kanggo erect menara baja utawa cagak konkrit dening narik lan ngangkat operasi gegandhengan karo Gin Pole ing project transmisi line daya listrik.

Konduktor Hydraulic Crimping Machine

Gas powered hydraulic power unit digunakake kanggo crimp lugs kabel kanggo menehi sambungan kabel toughest bisa, wildely digunakake ing construction transmisi line daya.

MC Nylon Stringing Blok


Pamblokiran Stringing Nylon Diameter gedhe digunakake kanggo ngeculake kabel ing saluran transmisi nduwur sirah. Bisa digunakake kanggo konduktor tunggal, kabel pamisah pindho, kabel pamisah papat, pamisah enem, lan liya-liyane.

capstan winch

YAMAHA 5T Capstan Winch


5T Gas Powered Portable Winch (Honda utawa YAMAHA Petrol) digunakake kanggo narik lan ngangkat karya ing degdegan menara, setelan kutub, lan stringing kabel ing construction line daya listrik.

IZUMI 100T Hydraulic Crimping Kepala

Kepala Crimping hidrolik 100T kudu digandhengake karo unit tenaga hidrolik manual, listrik, utawa gas kanggo mencet kanggo nyambungake tabung sambungan ing mburi konduktor tembaga utawa aluminium utawa kabel listrik.

FAQ - QYPOWERLINE

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik lan pabrik alat stringing saluran transmisi. Produk utama kita yaiku tali kawat anti-twist, winch daya, pemblokiran stringing / katrol, alat crimping hidrolik, rol kabel, lan liya-liyane. We are dumunung ing Yangzhou, Jiangsu, China, cabang ing Bazhou, Hebei. Kita wiwit ngasilake lan ngekspor alat senar ing taun 2008.

P: Kepiye cara pesen alat senar?
A: Kita ngasilake alat stringing miturut standar internasional, nanging Yen pelanggan duwe syarat khusus, bisa uga kasedhiya, amarga iki, luwih becik menehi informasi lengkap sing dibutuhake kaya ing ngisor iki: Bahan, Diameter. , Konstruksi, Coating, Length, Quantity, Remarks, Package, Payment term, etc.

Q: Suwene wektu pengiriman sampeyan?
A: Kita minangka pabrik, mula akeh barang sing kadhaptar ana ing saham. Contone, yen pesenan 10-15 reels saka tali kawat anti-twist. bakal njupuk 3-5 dina kanggo pangiriman pabrik, lan yen luwih, iku bakal njupuk 7-30 dina, mung gumantung ing jumlahe pesenan.

Q: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa dikenani biaya?
A: Nggih. Kita bisa menehi sampel gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman. Nanging kita bakal bali biaya barang nalika jumlah pesenan nganti MOQ kita wektu sabanjuré.

Q: Apa produk sampeyan kualitas apik? Kepiye carane aku bisa dipercaya sampeyan?
A: Nggih. Kita minangka produsen alat senar profesional kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing China. Kita wis mesthi wis kerjo bareng karo pelanggan domestik lan jaban rangkah lan partners karo kualitas kelas siji lan siji-mandeg layanan kanggo nggawe prestasi gedhe. Kita ora bakal nguciwani yen sampeyan nggoleki alat kasebut.

P: Apa kebijakan garansi sampeyan?
A: QYPOWERLINE nyedhiyakake garansi setaun kanggo kabeh produk sing digunakake kanthi bener kanthi standar. Yen ana kegagalan produk, hubungi kita, lan kita bakal ngirim bagean panggantos sing cocog karo kurir kanthi gratis.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
Jumlah pembayaran luwih murah tinimbang 5000USD, 100% T / T ing advance.
Jumlah pembayaran nganti 5000USD, 50% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman pabrik.
Kita uga nampa L / C. Iku gumantung ing jumlah pesenan, wektu pangiriman, etc.