Produsen Peralatan Stringing Jalur Transmisi Utama China

Kita nyedhiyakake tali kawat anti-twist kualitas premium, winch bertenaga, mesin crimping hidrolik konduktor, katrol stringing, lan liya-liyane.

ABOUT QIANYUAN POWERLINE 

Yangzhou Qianyuan Electric Equipment Manufacturing & Trade Co. Ltd didegaké ing 2017 (mantan Yangzhou Xiyi Power Co. Ltd., sing diadegaké ing taun 2008), lan dumunung ing kutha Yangzhou, provinsi Jiangsu. Qianyuan uga duwe pabrik cabang ing kutha Bazhou, provinsi Hebei. Perusahaan iki khusus ing manufaktur lan desain Peralatan Stringing Line Transmisi. Produk utama kita yaiku Tali Kawat Baja Anti Twisting, Stringing Pulley, Alat Crimping Hidrolik, Winches Powered, Grip Kawat, Kutub Gin, Stand Reel Hidrolik, Grips Tarik Kabel, Konveyor Kabel Crawler, Lever Chain Hoists, lan liya-liyane, sing utamané disedhiyakake kanggo perusahaan listrik, ril sepur perusahaan, lan lapangan industri liyane. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat banget, lan produk kita wis diuji dening China Wuhan High Voltage Research Institute, lan digunakake digunakake dening kabeh negara. Read More …………….

anti twist wire rope
hydraulic power pack

Products Featured

anti twist wire rope

Tali Kawat Anti Twist


Tali Kawat Anti Twist khusus digunakake ing operasi stringing saluran listrik, kanggo narik konduktor, kabel OPGW, ADSS, tali traksi 500kv, lsp.

Powered Winches

Cepet Speed ​​Powered Winches


Winches Powered utamané Applied kanggo erect menara baja utawa cagak konkrit dening narik lan ngangkat operasi gegandhengan karo Gin Pole ing project transmisi line daya listrik.

Konduktor Hydraulic Crimping Machine

Gas powered hydraulic power unit digunakake kanggo crimp lugs kabel kanggo menehi sambungan kabel toughest bisa, wildely digunakake ing construction transmisi line daya.

MC Nylon Stringing Blok


Pamblokiran Stringing Nylon Diameter gedhe digunakake kanggo ngeculake kabel ing saluran transmisi nduwur sirah. Bisa digunakake kanggo konduktor tunggal, kabel pamisah pindho, kabel pamisah papat, pamisah enem, lan liya-liyane.

capstan winch

YAMAHA 5T Capstan Winch


5T Gas Powered Portable Winch (Honda utawa YAMAHA Petrol) digunakake kanggo narik lan ngangkat karya ing degdegan menara, setelan kutub, lan stringing kabel ing construction line daya listrik.

IZUMI 100T Hydraulic Crimping Kepala

Kepala Crimping hidrolik 100T kudu digandhengake karo unit tenaga hidrolik manual, listrik, utawa gas kanggo mencet kanggo nyambungake tabung sambungan ing mburi konduktor tembaga utawa aluminium utawa kabel listrik.

kesalahan: Content dilindhungi !!